syyskuu 2016

syyskuu 2016
kaikki kuusi koiraa syyskuussa 2016: Kvenna, Tuhkis, Hiltu, Milla (sijoitettuna), Binni ja Atla (sijoitettuna)

lauantai 22. lokakuuta 2011

Agikisa Kokkolassa

vähän jälkijättöisesti tämä uutinen: käytiin siis Kvennan kanssa Kokkolassa 22. lokakuuta kisaamassa kaksi agirataa. Ensimmäinen sujui aika hyvin, pikkuisen puomin kontaktissa haparointia, sitten tietty kepeillä aivan surkee esitys (siitä ensin kielto) ja sitten kun se virhe jo oli tullut tehtiin keinulla kunnon kontakti odotus ja harahautus, siis monta sekuntia poseerattiin siinä. Tulos oli jotain 5 + pari sekuntia yliaikaa, tällä kuitenkin lohkesi Kvennan ensimmäinen palkintopalli paikka eli 3. sija.
Kuvia ei ole siksi näin paljon että oltais aivan innoissaan tästä saavutuksesta, vaan kuvia selatessa sain purskahdella nauruun kun tuolla koiralla on selvästi monia ilmeitä, joista vois päätellä että poseeraaminen ei ole sen mieleen...Anna jo se lähtölupa, pliiiis!
ja se toinen kisa meni sitten todellakin ihan mönkään: tein karmeen ohjausvirheen jo viidennelle esteelle enkä saanut korjattua vaan Kvenna hyppäs väärään suuntaan eli hyllyksi meni. Siitä sitten en ehtiny sinne minne olin tarkoittanut ja pasmat meni ihan sekaisin eli ei voi edes sanoa että harjotteluksi hyvä rata, no loppuun sain sitten kontakti osuudet toimiin hyvin ja sai hyvää treeniä niihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti