syyskuu 2016

syyskuu 2016
kaikki kuusi koiraa syyskuussa 2016: Kvenna, Tuhkis, Hiltu, Milla (sijoitettuna), Binni ja Atla (sijoitettuna)

lauantai 7. joulukuuta 2013

Pennut kohta 10 viikkoa

Baldur Brandi 8viikkoa

 Blettur Berserkur (Kuri) 8 viikkoa

Binni Bokki 8 viikkoa

Bolla Bimbolina 8 viikkoa
 
 
 
Yllä kaksi viikkoa sitten kuvatut pennut, päivänä jona Kuri lähti iskänsä luokse Kuopioon ja minulle jäi vielä Binni, Bolla ja Balturi. Kotona vielä olevat pennut on päässeet yksitellen käymään mätsärin eteishulinoissa, opetelleet narussa kulkemisen aakkosia, käyneet tallilla tutustumassa hajuihin ja ääniin. Yhtenä päivänä jokainen kävi myös Active Dog Areenalla katosmassa tekonurmea ja agilityesteitä ja tietty tutkimassa uusia hajuja. Oikeesti ne vielä niitä esteitä huomanneetkaan kun tekonurmessa oli jo riittävästi tutkittavaa. Pihallahan ne leikkii päivittäin ja viihtyvät joskus liiankin hyvin siellä, itse olen niin kylmän arka että kutsun varmaan ne liiankin pian sisälle.
Rivitaloasunto käy kyllä toisinaan ahtaaksi kun on kolme pikku kiitäjää vauhdissa ja välillä pari vanhempaakin innostuis telmimään, joten on onni että takapiha on aidattu ja oven voi avata nopeesti niin saavat mennä pihalle tuulettumaan.
 
Tähän pari tuoretta kuvaa tältä päivältä, oli vähän vielä hämärää ja kuvaajaa tietty paleli kun yöpaitasillaan lähti kameran kans pakkaseen hillumaan...

Balturi 10 vk

Bolla 10 vkBinni 10 vk
 

Binni, Balturi ja Bolla

Balturi 10 vk1 kommentti:

  1. Myöhästyneet onnittelut pentusista Hiltun velipojan poppoolta! :)

    VastaaPoista