syyskuu 2016

syyskuu 2016
kaikki kuusi koiraa syyskuussa 2016: Kvenna, Tuhkis, Hiltu, Milla (sijoitettuna), Binni ja Atla (sijoitettuna)

tiistai 18. joulukuuta 2012

ahh, Joulua

Nami nami, me ollaan vaan olla öllötelty, välillä talleillaan, välillä siivoillaan ja sit herkutellaan. Koirat mussuttaa luita ja mamma suklaatia.
Uimassa ois käyty useemminkin, mutta Hiltu ja Kvenna alotti juoksut viikolla 50. Uimareissut oli ihan hauskoja: Kvenna kun oppi miten altaaseen mennään ja tullaan niin ei tarvi ku heittää lelu altaaseen niin roiskaus se loikkaa sinne. Tuhkis melkein menee houkuttelemalla, viimehetkellä aina päättää että hyi se on märkää ja sit pitää Maissin avustaa se altaaseen. Mutta se ui todella upeesti!
Hiltu mummeli onkin sitten se joka jarruttaa neliraaja-tyyliin, kynnet uppoaa mattoon ja niitä irrotellaan ensin ja sit nostetaan veteen. Kun se sinne sitten joutuu niin rauhottuu ja kun viimein kääntyy takasi päin kohti nousuramppia vetää koko altaanmitan tosi hienolla uintityylillä ja vauhti on edelleen speedya parhaimmillaan, jos se vaan tykkäis mennä uimaan se ois ihan supernopee uimari. Mutta ei tykkää vapaaehtoisesti.
Ollaan me siellä vähän sikailtukin, viimeks toi mummei vääns tortillan uima-allas tilaan, onneks ei altaaseen sentään. joten kantapäänkautta sitten opitaan tääkin juttu, ei aamuruokaa koirille kun uintiaika päivällä!
Ja koska Kvenna on nyt treenitauolla niin piti mun kuitenki päästä aksahallille sen kans joten mentiin kroppajumppaan ja mennään vielä uudestaankin. Hauskaa koirien circuit-treeniä! Ei tulis koskaan kotoana noin monipuolisesti tehtyä lihaskoordinaatioliikkeitä, joten oon valmis maksaan tällasesta valmiiksi tehdystä jumpasta. Ja olihan vaihtelua Kvennalle, että siellä hallilla ei aina vedetäkään tuhatta-ja-sataa radalla, vaan keskitytään pikkuasioihinkin. Tai ehkä se tekee hyvää nimenomaan mulle..

Nyt siis jatketaan samaa rataa herkuttlelua lepoa ja oleskelua, Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti